Gebruik Teams met bestaande SharePoint sites

Met de huidige ontwikkelen van het thuiswerken zijn er bij vele organisaties direct vragen rond het online samenwerken met Office 365, SharePoint en Microsoft Teams. Om je hierin te helpen delen wij onze kennis, zodat jij en je collega’s zonder problemen thuis kunnen werken en optimaal gebruik kunnen maken van de online faciliteiten die Office 365 je biedt.

Om beter en gemakkelijker te kunnen samenwerken met documenten is er Microsoft Teams. Hoe je Microsoft Teams koppelt aan een bestaande SharePoint Online site zie je in de video hieronder. Het voordeel van het koppelen van Teams aan bestaande SharePoint sites is dat je via de Teams applicatie op ieder apparaat (telefoon, tablet en pc) gemakkelijk bij je documenten kunt en direct kunt communiceren rondom deze documenten of een vergadering starten.

In deze video leg ik je in stap voor stap uit hoe je deze koppeling precies maakt, zodat je dit 1 op 1 kan volgen en daarmee het samenwerken makkelijker maakt.

Zit jouw organisatie nu in de overgang naar online werken en heb je vragen over Office365 / SharePoint of Microsoft Teams? Oxineo is direct beschikbaar om je te helpen. Laat het weten door contact op te nemen.