Leer samen te werken aan documenten

Samenwerken met documenten is best een uitdaging als je ineens vanuit huis moet werken. In de video hieronder laten we zien welke mogelijkheden er onder andere zijn met betrekking tot het samenwerken aan documenten op afstand.

In Microsoft Teams kun je direct een reactie geven op een document, je kunt zien wie er momenteel ook aan een document werkt en aan welk onderdeel je collega werkt en je kunt direct een overleg starten omtrent een document. En wil je elkaar daarbij ook zien, dan start je je video. Heb je geen webcam, dan installeer je Microsoft Teams op je telefoon en gebruik je de camera van je telefoon. Alle communicatie wordt vastgelegd en je kunt het overleg opnemen, zodat niet aanwezige collega’s deze later kunnen bekijken.

Binnen Office 365 en Microsoft Teams zijn er nog veel meer mogelijkheden te bedenken hoe je samen kunt werken aan je documenten en andere content. Neem gerust contact met ons op om samen te kijken naar welke methode het beste bij jouw past. Oxineo is direct beschikbaar om je te helpen. Laat het weten door een (privé)bericht te sturen. Heb je iets aan de video, of heb je nog een vraag, neem gerust contact met ons op.