Office 365 in het onderwijs

Om les te geven in de huidige situatie plaatst docenten voor nogal wat uitdagingen. Hoe een docent les wil geven is aan de docent zelf. Wel kunnen wij laten zien in een korte video welke mogelijkheden Office 365 en Microsoft Teams in het bijzonder bied om lessen in te richten en leerlingen van informatie te voorzien en contact te houden. De volgende video laat je zien welke applicaties je kunt gebruiken voor communicatie op afstand en informatievoorziening. Met deze informatie kun jij als docent bepalen wat je wilt gebruiken om je lessen op afstand in te richten.

Oxineo helpt je graag om je communicatie en andere benodigdheden naar wens in te richten binnen de mogelijkheden van Office 365 en Microsoft Teams. Neem vrijblijvend contact met ons op. Dan kunnen we een afspraak maken om te kijken naar de wensen die je hebt om te kijken wat wij voor je kunnen betekenen. Oxineo is direct beschikbaar om je te helpen. Heb je iets aan de video, of heb je nog een vraag, neem gerust contact met ons op.