Een Microsoft Team Maken

Heel veel mensen zijn momenteel gestart met het gebruik van Microsoft Teams. Maar hoe maak je een Microsoft Team aan? En wat kun je allemaal met de instellingen? In deze video leg ik je uit hoe je een Microsoft Team aan kunt maken en welke instellingen je als eigenaar van een Microsoft Team zelf kunt instellen. Aan het einde van de video laat ik ook nog wat zien met betrekking tot beleidspakketten in het Microsoft Teams Beheercentrum. Oxineo helpt je graag om Microsoft Teams en andere benodigdheden naar wens in te richten binnen de mogelijkheden van Office 365 en Microsoft Teams. Neem vrijblijvend contact met ons op via een e-mailbericht naar info@oxineo.nl. Dan kunnen we een afspraak maken om te kijken naar de wensen die je hebt om te kijken wat wij voor je kunnen betekenen. Oxineo is direct beschikbaar om je te helpen.