Maak snel een formulier in Office 365

Je hebt office 365 en wilt even snel een formulier maken om te peilen wat collega’s of medewerkers van een verandering vinden. Of je bent docent en wilt op een gemakkelijke manier een quiz maken voor studenten. Dat kun je doen met Microsoft Forms.

In deze video laten wij je zien hoe je snel een formulier maakt en wat de belangrijkste functies zijn. De formulieren kun je intern delen, inclusief wie het document heeft ingevuld of buiten je bedrijf Office 365 omgeving, waarbij de personen die het formulier invullen volledig anoniem blijven.

Ben je benieuwd wat je nog meer kunt doen met Microsoft Forms en hoe je bijvoorbeeld de ingevulde informatie in een SharePoint lijst kunt opslaan of versturen met een e-mail? Neem gerust contact met ons op om samen te kijken hoe wij je kunnen helpen om Microsoft Forms naar jouw wensen in te richten. Oxineo is direct beschikbaar om je te helpen. Laat het weten door contact met ons op te nemen.