Effectief online vergaderen

Je kent het vast wel. Vergaderingen die veel te lang duren, onnodige vergaderingen om bijvoorbeeld de punten van een volgende vergadering vast te stellen of de ene vergadering na de andere die in je agenda wordt gepland. En momenteel moeten we dit ook nog allemaal online doen.

Online vergaderen is weer net even anders dan fysiek vergaderen. Daarom vraagt online vergaderen ook om andere spelregels. Wij hebben een 9-tal spelregels opgesteld die helpen om vergaderingen effectief te houden.

Whitepaper Effectief online vergaderen.pdf

Wij bieden deze informatie aan als link, zodat je deze kunt gebruiken in een antwoord bericht wanneer je weer een vergaderverzoek hebt ontvangen. Bijvoorbeeld voor die collega die altijd te lange vergaderingen of te veel vergaderingen plant. šŸ˜Š Door de link te volgen kun je de spelregels ook downloaden als PDF.

Ben je benieuwd hoe je deze spelregels gebruikt met bijvoorbeeld Microsoft Teams? Of hoe wij met deze spelregels omgaan? Oxineo is direct beschikbaar om je te helpen. Neem gerust contact met ons op.