Enquête Thuiswerken

Thuiswerken – Hoe bevalt dat tot nu toe? (korte enquête)

Nu veel mensen verplicht thuiswerken zijn wij erg benieuwd hoe dit bevalt. Welke hardware en software gebruik je nu? Werk je met een laptop en extern beeldscherm? En met welke software ben je b.v. veel meer gaan werken?

In deze korte vragenlijst willen wij een beeld krijgen over de huidige situatie. Daarin kunnen wij vanuit Oxineo goed vaststellen welke vragen en/of behoefte er is. Zodat wij daar (gratis) content voor kunnen creëren, om jullie verder te helpen met gerichte informatie.

Enquête URL

Het invullen van de vragenlijst kost je slechts een minuutje, hoe meer mensen het invullen hoe beter wij weten waar de vragen liggen. Mocht je nog een vraag missen, vul het gerust aan in het open invulveld voor specifieke informatie.

De enquête is volledig anoniem, ben je nieuwsgierig naar het resultaat, laat het weten zodat wij die met je kunnen delen. Heb je andere vragen die hier niet tussen staan, Oxineo is direct beschikbaar om je te helpen. Heb je een vraag over deze enquête, of heb je een andere vraag, neem gerust contact met ons op.