SharePoint Online – Gemarkeerde inhoud

Hoe breng ik op een efficiënte manier informatie uit diverse bronnen binnen SharePoint Online bij elkaar? Het ‘Gemarkeerde Inhoud’ webpart kan je hierbij helpen. Maar hoe gebruik je dit nou? In deze whitepaper gaan we dieper in op de functionaliteit van dit webpart. Je kunt aan de hand van praktische voorbeelden zelf gaan stoeien met dit uiterst krachtige webpart. Breng zelf de informatie bij elkaar op jouw intranet pagina met dit uiterst krachtige webpart!

Wij nemen je stap voor stap mee in de opbouw van een krachtige manier van informatievoorziening en geven daarbij handige tips en inkijkjes.

Oxineo helpt je graag om je informatievoorziening en andere benodigdheden naar wens in te richten binnen de mogelijkheden van Office 365. Neem vrijblijvend contact met ons op via een (privé)bericht. Dan kunnen we een afspraak maken om te kijken naar de wensen die je hebt om te kijken wat wij voor je kunnen betekenen. Oxineo is direct beschikbaar om je te helpen. Heb je iets aan deze whitepaper, of heb je nog een vraag, neem gerust contact met ons op.