Met Accelerate wordt direct een volledig intranet ingericht via een geautomatiseerd implementatie- en configuratieproces voor Office 365 en SharePoint.

Wizdom heeft een nieuwe oplossing vrijgegeven: het Wizdom Accelerate Programma. Hiermee kan de creatie en implementatie van een volledig intranet compleet worden geautomatiseerd. Met Wizdom Accelerate kunnen klanten de implementatie transformeren van een lang, projectgedreven consultancy-traject tot een vooruitstrevende, moderne en flexibele implementatiemethode.

De geautomatiseerde configuratie-oplossing van Accelerate levert een uitgebreid platform waarmee bedrijven in een korte tijd digitale werkplekstrategieën kunnen omarmen.

De belangrijkste mogelijkheden van het Accelerate programma omvatten o.a.:

  1. Implementatie van Wizdom in Azure.
  2. Voorpagina-sjabloon met moderne styling, relevant nieuws, people directory, afdelingssites, en meer;
  3. Corporate News, afdelingnieuws, individueel nieuws, abonnementskanalen, sociaal nieuws en reacties;
  4. Afdelingssites, handboeken (Project Sites kunnen daarna snel worden geactiveerd);
  5. Telefoonboek;
  6. Linkcollectie & mega menu;
  7. En nog veel meer.

Al het bovenstaande wordt geleverd op het platform Wizdom Enterprise Class, dat het Add-In-model ondersteunt in SharePoint 2013, 2016, en SharePoint Online van Office 365.

We hebben de cirkel rond gemaakt met de Accelerate-oplossing. Oorspronkelijk leverden we volledig gestandaardiseerde intranetten die voor de gestandaardiseerde aanpak minder flexibiliteit hadden. Met de Wizdom Accelerate-oplossing leveren we een best-in-class direct-toepasbare intranetoplossing via een script-implementatie- en configuratieproces. Vervolgens hebben klanten de mogelijkheid om het intranet aan te passen via een flexibele implementatie methode.

Aldus John Wainer, mede-oprichter en CEO van Wizdom. De Wizdom Accelerate module wordt in april 2017 algemeen vrijgegeven.

 

Neem contact met ons op

OXINEO
Postbus 605
5000 AP Tilburg

T: 085 808 6950 
E: contact@oxineo.nl