Medewerkers voorzien van nieuws binnen een bedrijf is essentieel. SharePoint Online levert hiervoor de basisfunctionaliteit binnen Office 365. In deel 1, van een serie van 3, leggen wij de basis uit hoe je dit inricht en hoe je een nieuwspagina kunt opmaken. Hiermee wordt de basis gelegd voor de nieuwsvoorziening binnen jouw intranet.

Wij nemen je stap voor stap mee in de opbouw van de nieuwsvoorziening en geven daarbij handige tips en inkijkjes.

Oxineo helpt je graag om je nieuwsvoorziening en andere benodigdheden naar wens in te richten binnen de mogelijkheden van Office 365. Neem vrijblijvend contact met ons op via een bericht door gebruik te maken van ons contactformulier. Dan kunnen we een afspraak maken om te kijken naar de wensen die je hebt om te kijken wat wij voor je kunnen betekenen. Oxineo is direct beschikbaar om je te helpen. Heb je iets aan deze whitepaper, of heb je nog een vraag, stel hieronder gerust je vragen.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *