Medewerkers kun je nog beter voorzien van nieuws binnen een bedrijf met behulp van doelgroepen en categorieën. SharePoint Online levert hiervoor de functionaliteit binnen Office 365. In dit derde deel, van een serie van 3, gaan we dieper in op het samenbrengen van nieuws uit verschillende sites. Hubsites, Hubassociated sites en nieuws komen uitgebreid aan bod. Ook krijg je zo een idee, hoe jij graag nieuws presenteert op het Intranet.

Wij nemen je stap voor stap mee in de opbouw van een geavanceerdere manier van nieuwsvoorziening en geven daarbij handige tips en inkijkjes.

Oxineo helpt je graag om je nieuwsvoorziening en andere benodigdheden naar wens in te richten binnen de mogelijkheden van Office 365. Neem vrijblijvend contact met ons op. Dan kunnen we een afspraak maken om te kijken naar de wensen die je hebt om te kijken wat wij voor je kunnen betekenen. Oxineo is direct beschikbaar om je te helpen.