Leer samen te werken
aan documenten

Samenwerken met documenten is een hele uitdaging als je ineens thuis moet werken. In onderstaande video laten we zien welke mogelijkheden er zijn met betrekking tot het op afstand samenwerken aan documenten.

In Microsoft Teams kun je direct reageren op een document, kun je zien wie er op dit moment aan een document werkt en aan welk onderdeel je collega bezig is en kun je direct een consult starten over een document. En als je elkaar ook wilt zien, begin je aan je video. Als je geen webcam hebt, installeer je Microsoft Teams op je telefoon en gebruik je de camera van je telefoon. Alle communicatie wordt opgenomen en je kunt het overleg opnemen, zodat collega's die niet aanwezig zijn het later kunnen inzien.

Binnen Microsoft 365 en Microsoft Teams zijn er veel meer mogelijkheden om te bedenken hoe je samen aan je documenten en andere content kunt werken.
Neem gerust contact met ons op om samen te kijken welke methode het beste bij jou past.
Oxineo is direct beschikbaar om u te helpen.
Laat het ons weten door een (privé)bericht te sturen.
Heb je iets met de video te maken, of heb je een vraag, neem dan gerust contact met ons op.