Snel een formulier maken in Microsoft 365

Je hebt Microsoft 365 en wilt snel een formulier maken om te peilen wat collega's of medewerkers van een verandering vinden. Of je bent docent en wilt op een makkelijke manier een quiz maken voor leerlingen. Dat kan met Microsoft Forms.

In deze video laten we je zien hoe je snel een formulier maakt en wat de belangrijkste functies zijn. U kunt de formulieren intern delen, inclusief wie het document heeft ingevuld of buiten de Microsoft 365-omgeving van uw bedrijf, waar de mensen die het formulier invullen volledig anoniem blijven.

Ben je benieuwd wat je nog meer kunt doen met Microsoft Forms en hoe je bijvoorbeeld de ingevoerde informatie kunt opslaan in een SharePoint-lijst of deze met een e-mail kunt versturen? Neem gerust contact met ons op om te zien hoe wij u kunnen helpen om Microsoft Forms naar uw wensen in te stellen.
Oxineo is direct beschikbaar om u te helpen.
Laat het ons weten door contact met ons op te nemen.