Collaboration solutions you really use

Oxineo al meer dan 15 jaar ervaring met samenwerkingtools

Van oudsher met Microsoft SharePoint en met steeds meer geavanceerde toepassingen, die samenwerken beter, sneller en makkelijker maken.

Oxineo is gespecialiseerd in Microsoft SharePoint (on-premise en online) en Office 365. De Microsoft competentie “Content & Collaboration” is daarbij het uitgangspunt. Oxineo is dan ook vanzelfsprekend Gold Partner op de competentie voor “Content & Collaboration”.

Oxineo is een resultaatgericht, no-nonsense bedrijf, waarbij eerlijkheid en openheid voorop staat. Ons uitgangspunt is om altijd te denken vanuit de beste keuze voor de klant. Wij zien het als onze uitdaging om door te gaan naar de èchte behoefte van de klant: niet wat in eerste instantie gevraagd wordt, maar wat u nodig heeft, daar gaan we voor! Ons hoogste doel is om door onze klanten te worden aangemerkt als ‘trusted advisor’: een partner die volledig vertrouwd wordt en uw organisatie echt vooruit helpt met technologie, kennis en ervaring.

Intranet
Bij ons kun je terecht voor jouw SharePoint Intranet gebaseerd op standard SharePoint of een maatwerk SharePoint Intranet.
SharePoint
Onze focus ligt voornamelijk op SharePoint 2016 en SharePoint Online.
Collaboration Solutions
Vergroot de User Adoption en de Usability van je SharePoint oplossingen.

Neem contact met ons op

OXINEO
Postbus 605
5000 AP Tilburg

T: 085 808 6950 
E: contact@oxineo.nl