SharePoint, de spil in uw organisatie

Streeft u naar meer efficiëncy in uw organisatie? Naar snel informatie vinden of nieuws delen? Naar interactie onder uw medewerkers? Dan is SharePoint een geweldig middel. Denk bijvoorbeeld aan een Document Management systeem, gedeelde kalenders, teamsites of projectensites. Gebruiksvriendelijk, snel en gemakkelijk online.

Een verzameling websites die u zelf maakt en inricht

SharePoint is de spil in uw organisatie. Handig, bijvoorbeeld om informatie op een veilige plaats op te slaan, te organiseren, te delen en te verwerken. U kunt dit naar uw eigen wensen inrichten. Om toegang te krijgen tot een SharePoint website is een apparaat nodig met een webbrowser.

SharePoint is sterk in het vindbaar maken van content en data

Snel, simpel en accuraat informatie vinden is een wens die we vaak van klanten horen. De zoekfunctie van SharePoint is geheel naar uw wens in te richten. Uiterst flexibel en configureerbaar. Zo zet u razendsnel een simpele, maar doeltreffende oplossing neer voor het vinden en delen van organisatienieuws en informatie.

Efficiënter werken en blije medewerkers met een goedlopend platform

Uit onderzoek blijkt dat een gemiddelde medewerker 1 tot 2 uur per dag bezig is met het zoeken naar de juiste informatie of versie. Een kenniswerker is zelfs langer bezig. Zonde! Met de functie ‘Search’ organiseert u een uiterst efficiënte werkwijze. En stemt u uw SharePoint af op de behoefte van uw medewerkers, dan zijn blije medewerkers en een hogere efficiëncy het gevolg!

SharePoint is uitermate geschikt als Intranet of Digitale Werkplek

Wilt u een online platform met nieuws en informatie maar ook sociale en interactieve mogelijkheden, organogrammen en dergelijke organiseren? Dat kan met SharePoint! Daarbij is, met diverse technieken waaronder HTML 5, CSS en JavaScript alles in uw huisstijl en op alle websites uniform toe te passen. Zo draagt uw Intranet of Digitale Werkplek ook bij aan de internal branding van uw organisatie.

Bent u enthousiast over SharePoint en wilt u meer weten? Of kunnen wij u helpen een van de diensten als Document Management, de zoekfunctie (Search) of opmaak (look & feel) van uw SharePoint in te richten of verbeteren? Wij helpen u graag.

SharePoint kent een on premise versie en een onlineversie

De huidige on premise versie van SharePoint is SharePoint 2016. Deze vorm kent zowel een Standaard als een Enterprise versie. SharePoint Online is onderdeel van de Office 365 suite. De versies verschillen onderling aanzienlijk in mogelijkheden. SharePoint Online kent momenteel de grootste ontwikkelingen. De on premise versies hebben mogelijkheden die SharePoint Online niet heeft. Dat maakt een keuze misschien niet makkelijk. Wij helpen u graag hierbij.

Onze tip: onderzoek de mogelijkheden en voorkom een onnodige investering

Heeft u een beeld waarvoor u Sharepoint wilt gebruiken of verder uitbouwen in uw organisatie? Wij denken met u mee in de beste benutting van SharePoint. Maatwerk kan soms ook gewoon worden ingevuld met standaard onderdelen. Samen met u brengen wij uw wensen en behoeften in uw organisatie in kaart en onderzoeken welke versie en mogelijkheden dan het best van toepassing zijn. Zo voorkomt u onnodige investeringen en eventuele teleurstellingen. Wij helpen u graag vrijblijvend.

Neem contact met ons op

OXINEO
Postbus 605
5000 AP Tilburg

T: 085 808 6950 
E: contact@oxineo.nl