Wizdom, leverancier van de toonaangevende technologie voor digitale werkplekoplossingen die gebouwd worden op SharePoint en Office 365, is opgenomen in de lijst van “Cool Vendors” in het rapport “Cool Vendors in the Digital Workplace, 2017” van 10 mei 2017 door Jim Murphy, Matthew W. Cain, Carol Rozwell, Dean Freeman, en Gavin Tay bij Gartner, Inc.

John Wainer, CEO en Partner van Wizdom zegt: “We zijn verheugd om opgenomen te worden in Gartner’s rapport. Wij zijn ervan overtuigd dat de vermelding in het rapport ons verplichting bevestigt om uitstekende digitale werkplekken te creëren die de bedrijfsprestaties van onze klanten verbeteren”.

“We blijven het concept van de digitale werkplek innoveren door de nieuwste kennis en innovaties toe te passen op de echte zakelijke behoeften. Met de recente lancering van de Accelerate-module leveren we het eerste intranet ter wereld voor Office 365 en SharePoint dat direct is gerealiseerd via een geautomatiseerd implementatie- en configuratieproces .”

Het rapport “Cool Vendors in the Digital Workplace, 2017” herkent drie interessante, nieuwe en innovatieve verkopers, producten en diensten op het gebied van digitale werkplek, waaronder dus Wizdom, een van de twee pilaren

Bekijk de vermelding op de site van Gartner en bestel desgewenst het rapport.

Neem contact met ons op

OXINEO
Postbus 605
5000 AP Tilburg

T: 085 808 6950 
E: contact@oxineo.nl